Kære skat. Først må du undskylde at jeg skriver om sex.  Der er andre ting der er ligeså vigtige, men da jeg ikke har fået fornøjelsen af at træffe dig endnu, er det nu min måde at tænke på dig på.
Jeg har mange andre interesser end sex, men mener at et godt sexliv er en forudsætning for et godt samliv. Og et godt samliv er netop det jeg håber sammen med dig..

Kære skat. Håber du har gjort dig det behageligt efter du har puttet sønnen., Du har måske lagt dig på sengen  og taget bh’en af så du kan kæle for dine bryster og senere tage din trusser af så du kan lege med dig selv og stikke en finger dybt op i dig. Du er nu parat til at læse min lille godnat historie:

Jeg er inspireret af, at du på et tidspunkt sagde at du nok var lidt til BDSM. Jeg har valgt at tænke på det i den blide ende, så her får du godnathistorien:
Vi ligger næsten nøgne, du kun med trusser på og jeg i boksershorts.
Du ligger på ryggen og jeg spænder dig fast i det nyindkøbte fiktionsudstyr. Jeg giver dig en blindfold på, således du intet kan se, men dine øvrige sanser skærpes. 
Jeg kæler for din krop, slikker dine bryster og lader læberne omslutte dine brystvorter, som jeg slikker og sutter på indtil de bliver hårde i min mund.
Jeg lader nu min mund kysse dig på maven, mens mine fingre finder dit nøgne skridt. Jeg lader min hånd komme ned i trussen og leger med din revne. Jeg trækker trusserne af dig og begraver mit hoved i dit skridt. Slikker dig stille og roligt op ad skamlæberne og lader tungen gå videre i din revne op til din clit som bliver behandlet som dine brystvorter, jeg lader min læber kysse dine balder og lader min tunge lege med din søde røv.
Du  er nu forhåbentlig så våd, at du er klar til at modtage min indsmurte hånd som gnubber på og i din fisse.
Jeg bruger nu den nyindkøbte stavvibrator på dig samtidig med at jeg bruger hele hånden oppe i dig og bliver ved til du klynker af ophidselse. Vi lægger os nøgne ved siden af hinanden og jeg lægger en arm omkring dig og kysser dig overalt på kroppen, for det jeg nok har allermest lyst til. er at ligge og nusse og føle kærlighed.

Glæder mig til det bliver virkelighed. Knus og kram og våde tanker Lars. Håber snart at vi mødes så jeg kan sige: Jeg elsker dig.

PS! kunne du li' godnahistorien så lad mig høre